2024. február 8 – 11: FEHOVA, Budapest

|

A Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek nagyszabású találkozója 2024. február 8-11. között várja az érdeklődőket a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

Fegyver, Vadász és Horgász kiállítás

A FeHoVa a térség legjelentősebb vadászati kiállítása és egyben a legnagyobb hazai horgászbemutató szerepét is betöltő rendezvény.

A széles kiállítói kínálat mellett számos hagyományos és új programmal várják a látogatókat. Az újdonságok mellett hagyományos programokat, számos színpadi eseményt is megtekinthetnek az érdeklődők.

A programok között megtalálható az állami erdészetek vadász- és kirándulóterületeinek bemutatása, vadász-, és munkakutya fajták, valamint a solymász és kisállat bemutatók is. A kicsiket arcfestő és látványos kézműves foglalkozások várják. Emellett a pergető medence is újra indul, valamint a fárasztó szimulátor is nagy valószínűséggel a horgászat kedvelőinek kedvenc programja lesz.

A MOHOSZ horgászsulit indít a kisebbeknek és a standon idén is lesz lehetőség a horgászvizsgát letenni, emellett az éves horgászjegyet is ki lehet váltani. A horgászok híres magyar horgászokkal cserélhetnek tapasztalatot, míg azok élménybeszámolókkal szórakoztatják a közönséget. A kiállításon szakmai előadásokat és termékbemutatókat is szerveznek.

Ez az egyik legnagyobb hazai rendezvény ad otthont az íjász versenyeknek és a bemutatóknak is, amelyet a Magyar Íjász Szövetség rendez. A medencénél gyerekprogramok, pergető party, RAPALA tesztcsapat bemutató, Sebile újdonságok, Salmo műcsali bemutató szórakoztatja a látogatókat. A pavilon vadász színpadán trófeakiállítás és precíziós hosszúvadászat előadás is lesz.

A délután a beszélgetések és a bemutatók jegyében telik.

Oszd meg a cikket másokkal!

Heti Barangoló

- hirdetés -

Népszerű

Ez is érdekelhet
Még több tartalom

Sevillaban fizetős lehet az ikonikus Plaza de España tér

A dél-spanyolországi Sevilla városa fizetőssé teszi a leghíresebb látványosságát,...

Az európai tengerpartok a világ legjobbjai között vannak

A TripAdvisor 2024-es Best of the Best Beach díját...

Rekord részvétellel zárult az idei Idegenvezetők Világnapja

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara több mint két évtizede...

50 év után felújítják Solymos várát

Solymos várát (Cetatea Șoimoș) román költségvetési forrásokból állítják helyre...